VÄLKOMMEN TILL TREHUNDRAFEMTI DESIGN!

Det var Sir Walter Scott som uppfann begreppet FREELANCE i romanen Ivanhoe. Free-lance (oberoende lansare) var riddarna som inte hade någon herre och vars tjänster kunde hyras fritt. Ett mer poetiskt sätt att definiera en legosoldat.
Det sägs också att när du förvandlar din passion till ditt yrke är den dag som du officiellt slutar arbeta. Och det är den turen som jag har!

banda

Mitt namn är ERIKA PARDO SKOUG

Jag är konstnär, designer och frilans. Jag läste konstutbildning på Malagas Universitet (Masterexamen 2006-2011) och utbildade mig därefter inom webbdesign. Sedan dess har jag jobbat som webbdesigner, grafisk formgivare, illustratör, fotograf, konstintendet, m.m. plus arbetar fortfarande med min konstnärliga verksamhet som jag alltid kombinerar på sidan om.

VARFÖR TREHUNDRAFEMTI?

För det är 350 mil mellan min hemstad Málaga (Spanien) och där jag bor nu i Sverige, Norrköping. Arbetet ledde till att jag lämnade mitt hemland, men just nu är sanningen den att jag inte kan välja mellan mina två kära länder, min mammas eller pappas, Sverige eller Spanien.

Jag är konstnär, designer, frilans och svenskspanjorska.